(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

Hva kan vi hjelpe med:

Covid-19 kan gi plager lenge etter infeksjonen er ferdig. Vi behandler ny og økt hodepine, smerter i rygg, skuldre og nakke etter Corona infeksjon eller vaksiner.

Økt migrene, nakke- og rygg-smerter etter Corona eller vaksine skal behandles. Coronainfeksjonen kan gi nevrologiske symptomer både under og etter at du har vært smittet. Mange merker tap av lukt og smaksans som er borte helt eller delvis i måneder. Dette er tegn på at infeksjonen har påvirket hjernen. Da er det viktig ikke å presse seg eller belaste hjernen. Det  fører til, og forsterker kronisk tretthet. Andre sykdommer bør behandles for å  gjøre deg så frisk du kan bli. Dette er tiden for å gi hjernen det beste miljø, gjennom mat og hvile, bevegelse og nok søvn. Noen trenger tilskudd og medisiner. Dette kan vi på MED Oslo. Vårt kompetansesenter har utviklet tester, behandlinger og øvelser som gir hjernen de beste forutsetninger for optimal funksjon. Denne behandlingen får du ved MED Oslo’s kompetanse-klinikk på Majorstuen i Oslo, ved migrene-klinikken på Gjøvik og migreneklinikken på Hollingen utenfor Molde.

Migrene-klinikkens eksperter reduserer dine hodepinedager! Migrenehodepine gir høyt fravær fra skole og jobb. Uten hodepine er du frisk og arbeidsfør.

Smerter i nakke, rygg og ledd ? Våre erfarne spesialister, under ledelse av nevrolog Monica Drottning-Rønne, gir nerveblokkader og injeksjoner i muskler og ledd. Vår kiropraktor gir pasientene optimal behandling og øvelser som styrker og hindrer tilbakefall.

Vakker og smertefri fra første uke! Medisinsk behandling mot rynker virker effektivt mot smerter. MED Oslo tilbyr høy internasjonal ekspertise basert på klinisk erfaring og forskning. Egen estetisk medisinsk klinikk.

Kinesisk medisin er en effektiv behandling for ubalanser i kroppen. Ettervirkningene av Covid kan oppleves belastende. De kraftige symptomene under sykdommen er utmattende. Etter sykdommen føler noen tretthet, krafttap, tungpustethet, sensitivt pustesystem, med mer. Kinesisk medisin behandler disse ubalansene, og vi har erfaring med å hjelpe pasienter med å finne tilbake til sin normaltilstand. Den positive effekten er ofte kraftig, slik at kundene opplever solid bedring allerede etter første behandling.

 

Om Covid-19 begrensninger hos oss:

Klinikken er åpen for pasienter med oppsatt time hos lege, kiropraktor og andre behandlere.

Som pasient må du:

  • Være symptomfri de siste 14 dagene før du kommer til behandling.
  • Bruke munnbind inne i klinikken.
  • Bruke håndsprit og ha god håndhygiene.
  • Holde god avstand til andre pasienter.

Vi har stort fokus på smittevern for at du skal være trygg når du kommer til oss. Klinikken er opprustet for å hindre smitte.  Vi følger instruksjoner og anbefalinger fra FHI og helsemyndighetene. Det inkluderer blant annet:

  • Hyppigere renhold/desinfeksjon av berøringsflater.
  • Forskriftsmessig rens av utstyr mellom pasienter og utvidet bruk av engangsmateriell.
  • Pasienter sluses direkte inn til behandler.
  • Lagt frem håndsprit.
  • Ventesoner med trygg avstand til andre.

Pasienter uten time, mottas ikke.

All timebestilling skjer på epost

Informasjon om Koronavirus: 

Veien til god helse begynner her !

Besøksadresse

Majorstuhuset
Valkyriegaten 8
0366 Oslo
inngang fra Valkyriegaten

E-post

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Du kan gjerne sende oss en epost og vi ville forsøke å svare deg i løpet av 1 arbeidsdag.

Timer:  Bestilling, endring og sletting av time: 

Annet: Spesialisterklæringer og generell post: post@medoslo.no

Telefon

22 50 06 63
Mandag,Tirsdag og Torsdag
10.00-12:00

Bestilling / Avbestilling

Timer må avbestilles 1 full arbeidsdag før konsultasjonen skal finne sted, ellers sender vi en faktura.

Parkering

Parkering inne på gårdsplassen - innkjøring fra Sørkedalsveien ved Deli de Luca 
Nærmest parkerings garasje er QPARK Essendropsgate 7.

For din egen sikkerhet, vennligst ikke send sensitiv informasjon som personnummer via e-post.

4 + 2 =