Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Hakerynker (appelsinhake)

Mentalismuskelen som forårsaker «appelsinhake» kan enkelt og trygt behandles med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å glatte på huden. 

Kr. 2499Kr. 1599

hake_233166039

Når vi blir eldre og mister bein og bløtvev i ansiktet, så utvikler de fleste av oss en hyperaktiv hakemuskel kjent som mentalis. Sammentrekningen av denne muskelen kan forårsake groper eller kan få haken til å virke ruglete og ujevn. Du kan se denne overaktiviteten hos de fleste på grunn av den normale aldringsprosessen, særlig under animasjon og når man snakker/ler. Det er heller ikke uvanlig å se dette hos yngre mennesker.

Behandling av Appelsinhake

Muskelen som forårsaker «appelsinhake» kan enkelt og trygt behandles med BoNTox. Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen og bidrar til å myke opp disse skrukker og groper samtidig som den naturlige bevegelsen i dette området bevares. Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.