(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no
Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Definerte Kjevelinjer

Er du misfornøyd med kjevelinjen ? Er den over tid blitt mindre definert ? Slapp eller overflødig hud rett under haken og kjevelinjen (noe nesten alle utvikler med alderen) kan resulterer i et mindre ungdommelig utseende. Det er en rekke ikke-kirurgiske løsninger tilgjengelige for å få en mer definert kjevelinje.

Kr. 2499Kr. 1299

jawline_29623015

Behandling av forstørrede kjevemuskler med Botox er en populær kosmetisk behandling. Hensikten med å behandle kjeven (masseter) med Botox er å svekke de aktive musklene, slik at underansiktet får en smalere, mer v-formet fasong. En ekstra bonuseffekt kan være at BoNTox slapper av den sterke muskelen i kjeven, som for mange gir smertefulle kjevespenninger – og derav plagsomme hodepine.

Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A. Denne behandlingen er rask, trygg og effektiv og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både menn og kvinner. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. En erfaren spesialist vil samtidig informere deg om andre alternativer og om det er aktuelt med en kombinasjon av behandlinger for å oppnå det beste resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.