Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Leppevolum – Lip Flip

Lip-Flip og injeksjon av filler er begge ikke-kirurgisk behandlinger som får leppene til å virke fyldigere.

Kr. 3999Kr. 2500

lipflip_197205554

Lip-Flip og injeksjon av filler er begge ikke-kirurgisk behandlinger som får leppene til å virke fyldigere. Hva er så forskjellen på en Lip-Flip og en filler behandling på leppene? Behandlingen med leppe-fillers foregår ved at det injiserer hyaluronsyre (HA) i noen eller alle deler av leppene dine for å øke volum. Leppene dine ser umiddelbart fyldigere ut etter prosedyren. Under en lip flip-prosedyre injiserer helsepersonell en liten mengde BoNTox i deler av overleppen for å få muskelen til å slappe av. Etter omtrent 3-7 dager vil injeksjonene få leppen til å se fyldigere ut ettersom overleppen vil «snu» litt oppover. Denne behandlingen kan ofte kombineres med Lip filler (hyaluronsyre).

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.