Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Leppevolum – Lip Flip

Lip-Flip og injeksjon av filler er begge ikke-kirurgisk behandlinger som får leppene til å virke fyldigere.

Kr. 3999Kr. 2500

lipflip_197205554

Lip-Flip og injeksjon av filler er begge ikke-kirurgisk behandlinger som får leppene til å virke fyldigere. Hva er så forskjellen på en Lip-Flip og en filler behandling på leppene? Behandlingen med leppe-fillers foregår ved at det injiserer hyaluronsyre (HA) i noen eller alle deler av leppene dine for å øke volum. Leppene dine ser umiddelbart fyldigere ut etter prosedyren. Under en lip flip-prosedyre injiserer helsepersonell en liten mengde BoNTox i deler av overleppen for å få muskelen til å slappe av. Etter omtrent 3-7 dager vil injeksjonene få leppen til å se fyldigere ut ettersom overleppen vil «snu» litt oppover. Denne behandlingen kan ofte kombineres med Lip filler (hyaluronsyre).

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.

Veien til god helse begynner her !

Besøksadresse

Majorstuhuset
Valkyriegaten 8
0366 Oslo
inngang fra Valkyriegaten

E-post

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Du kan gjerne sende oss en epost og vi ville forsøke å svare deg i løpet av 1 arbeidsdag.

Timer:  Bestilling, endring og sletting av time: 

Annet: Spesialisterklæringer og generell post: post@medoslo.no

Telefon

22 50 06 63
Mandag,Tirsdag og Torsdag
10.00-12:00

Bestilling / Avbestilling

Timer må avbestilles 1 full arbeidsdag før konsultasjonen skal finne sted, ellers sender vi en faktura.

Parkering

Parkering inne på gårdsplassen - innkjøring fra Sørkedalsveien ved Deli de Luca 
Nærmest parkerings garasje er QPARK Essendropsgate 7.

For din egen sikkerhet, vennligst ikke send sensitiv informasjon som personnummer via e-post.

12 + 15 =