(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no
Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Nefertiti halsløft

Halsen er et av de første stedene i kroppen vår som viser tegn på aldring. Nefertitiløft-teknikken består av en serie injeksjoner med Botulinum toksin A som er nøye og presist administrert på to områder.

Kr. 7999Kr. 5999

nefertiti_21959810

Når vi blir eldre utvikler vi ikke bare rynker, Halsen er et av de første stedene i kroppen vår som viser tegn på aldring. En ungdommelig nakke er den hellige gral av positiv aldring. Halsen og kjevelinjen blir ofte neglisjert til fordel for behandlinger i ansiktet. Hvis nakken eller kjevelinjen er slapp og løs, kan dette “avsløre” det faktum at behandling har blitt tatt andre steder. En veldefinert kjevelinje og en lang hals har alltid blitt sett på som tegn på skjønnhet. Dronning Nefertitis elegante svane-lignende hals har blitt beundret fra de gamle egypternes tid og frem til i dag. Som du kanskje forstår, så er behandlingen oppkalt etter henne – Nefertiti-løft. Platysma er en tynn muskel under huden som løper fra bunnen av nakken til kjeven, og inneholder vertikale platysma-båndene. Disse trekker kontinuerlig ned på underansiktet, og kan bli synlige. Et Nefertiti-løft kan løfte kjevelinjen og glatte halsen.

Nerfertiti behandling

Nefertiti-løft-teknikken består av en serie injeksjoner med Botulinum toksin A som er nøye og presist administrert på to områder:

  • langs underkjevelinjen
  • langs de vertikale platysmabåndene

Botulinum toksin A blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer. Behandlingen gir en oppløftende effekt til området, ettersom musklene slappes av, trekkes det oppover som reduserer slapp hud og gjør den strammere.

Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både kvinner og menn. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.