Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Neserynker – (Bunny smiles)

Når vi ler eller uttrykker ubehag, rynker vi nesen. Da oppstår fine linjer på begge sider av nesen, rett under broen. De kalles «Bunny lines».

Kr. 2499Kr. 799

neserynker_148300639

Når vi ler eller uttrykker ubehag, rynker vi nesen. Da oppstår fine linjer på begge sider av nesen, rett under broen. De kalles «Bunny lines». Som mange typer ansiktsrynker, er «bunny lines» forårsaket av gjentatt ansiktsmimikk. Disse linjene kan være en naturlig del av det å bli eldre, og noen synes de er sjarmerende. Andre kan føle at «bunny lines» elder ansiktet og er selvbevisste om det. Hvis du faller inn under den siste kategorien, kan BoNTox være et alternativ for deg.

Behandling av Neserynker

Det finnes flere ulike måter å behandle rynker på. Førstevalget for mimikk-rynker som nese rynker er, er behandling med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker.  Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer.

Behandlingen i ansiktet tar vanligvis ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Det tar litt tid før man merker en effekt og den er avhengig av hudtype, alder osv. Vanligvis tar det 3-10 dager før du kan se full effekt av behandlingen.

Man kan gjenoppta arbeid og daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 3-4 timene bør man ikke gni eller massere de områder som er behandlet. Ikke dusje eller vaske håret før neste dag.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. Våre erfarne spesialister gir deg en vurdering om hva du kan oppnå i nettopp ditt tilfelle og om denne behandlingen er egnet for ditt problem. En erfaren spesialist vil samtidig informere deg om andre alternativer og om det er aktuelt med en kombinasjon av behandlinger for å oppnå det beste resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, prp og trådløft, samt ansiktsløft og øyelokksløft.

Hvor lenge holder resultatet?

En fordel er at effekten er forbigående og varer i ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten varer lengre for hver behandling. Ved krampetilstander, overaktivitet i musklene og migrene kan det gå kortere tid, men vi ønsker ikke å behandle oftere enn hver 10 uke. Dette er fordi man kan utvikle antistoffer mot Botulinumtoxin som gjør at det ikke virker mer.