(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no
Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Overlepperynker – Røykelinjer

Den vanligste årsaken til rynker over overleppen er alder og volumtap. Vi behandler dette med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker.

Kr. 2499Kr. 1299

roykelinjer_2046884

Rynker rundt munnen

Med alderen får de fleste små vertikale linjer rundt munnen og leppene kan bli tynnere. Den vanligste årsaken til rynker over overleppen er alder og volumtap. Aldring fører til en reduksjon i mengden kollagen i huden, og det subkutane volumet reduseres. Hos personer med et uttrykksfullt ansikt som beveger munnen mye, eller hos røykere kan linjene bli mer fremtredende.

Behandling av overlepperynker

Det finnes flere ulike måter å behandle røykelinjer på. Førstevalget for rynker rundt munnen er behandling med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker. Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer.

Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både menn og kvinner. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. En erfaren spesialist vil samtidig informere deg om andre alternativer og om det er aktuelt med en kombinasjon av behandlinger for å oppnå det beste resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.