(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no
Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Øyebrynsløft

Når vi blir eldre utvikler vi ikke bare rynker, men også selve brynene begynner å henge på grunn av at huden mister volum og elastisitet.

Kr. 2499Kr. 999

oyebryn_92919021

Når vi blir eldre utvikler vi ikke bare rynker, men også selve brynene begynner å henge fordi huden mister volum og elastisitet. Hvis du føler at du har tunge, hengende øyenbryn og ønsker å unngå kirurgi kan øyebrynnsløft med BoNTox være en god behandling for deg. Resultatet blir et mer friskt og våkent utseende.

Behandling av tunge / hengende øyenbryn

BoNTox er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker. Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer. For å oppnå løft i øyenbrynene bruker vi BoNtox injeksjoner på en strategisk måte slik at øyenbrynene heves til en viss grad. Denne behandlingen ofte kombineres med behandling av pannerynker, kråketær og sinnarynker. Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både kvinner og menn. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.