Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Sinnarynker

Det finnes flere ulike måter å behandle sinnarynker på. Førstevalget er behandling med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker.

Kr. 2499Kr. 1199

sinna_77958969

Glabella er området av pannen mellom øyenbrynene. Når vi snakker og uttrykker oss, har vi en tendens til å bruke og over-bruke musklene i området. Sammentrekning av disse musklene resulterer i rynker, sånn at man får et sint blikk – derav «sinnarynker», også kalt «bekymringsrynker». Hos de fleste danner disse linjene to vertikale rynker mellom øyenbrynene, men hos noen kan disse linjene være horisontale. Mange vil merke at linjene over tid blir til furer og at over tid blir de mer statiske (synlige selv når de ikke skaper et ansiktsuttrykk).

Behandling av sinnarynker/bekymringsrynke

Det finnes flere ulike måter å behandle sinnarynker på. Førstevalget er behandling med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker. Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer.

Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både kvinner og menn. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. En erfaren spesialist vil samtidig informere deg om andre alternativer og om det er aktuelt med en kombinasjon av behandlinger for å oppnå det beste resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, prp og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.