Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Smilerynker

Smilerynker, også kjent som kråketær, er fine linjer/rynker som setter seg rundt øynene. Vi behandler dette med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker.

Kr. 2499Kr. 1299

smilerynker_33877600

Smilerynker, også kjent som kråketær, er fine linjer/rynker som setter seg rundt øynene. Huden rundt øynene dine er 40 % tynnere enn resten av ansiktet. Gjennom å blunke i gjennomsnitt 15-20 ganger i minuttet er ansiktsmusklene konstant i bevegelse. Smilerynker kan bli sjarmerende og tegn på at du er glad og smiler mye, men noen ønsker kanskje å dempe eller forebygge utvikling av disse linjene hvis man har for eksempel veldig sterk ansiktsmimikk.

Behandling av smilerynker

Det finnes flere ulike måter å behandle smilerynker på. Førstevalget er behandling med BoNTox. Det er en rask, trygg og effektiv måte å minske og til dels fjerne flere av hudens rynker. Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som forårsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen, noe som gir glattere hud og reduserer fine linjer. Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Behandlingen passer godt til både kvinner og menn. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft.

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.