Logo-3-MedBeauty

Naturlige resultater med trygge behandlinger hos MEDOslo – din estetiske klinikk i Oslo.

Tannkjøttsmil (Gummy smile)

Et tannkjøttsmil er når man smiler, så trekker leppen seg høyt på tannkjøttet. Vanligvis forventer vi at bare de rosa-aktige (gingiva) små “trekantene” mellom tennene skal vises i et smil.

Kr. 2499Kr. 1099

gummy_15121763

Alle ønsker seg det perfekte smilet, men hva gjør egentlig et smil perfekt? Forskning sier at det perfekte smilet er en kombinasjon av en rekke faktorer som tar hensyn til ansiktsstrukturen samt formen og størrelsen på lepper, tannkjøtt og tenner. Moter innvirker også på hva som virker perfekt. Vi streber etter å hjelpe våre pasienter med å få smilet de selv synes er mest tiltalende.

Tannkjøttsmil – Gummy Smile

Et tannkjøttsmil, eller “gummy smile” er når man viser mye tannkjøtt når man smiler. Et typisk eller “ideelt” smil eksponerer vanligvis ikke mer enn 2 millimeter av øvre tannkjøttvev, mens et «gummy smile» kan vise 3 millimeter eller mer av øvre tannkjøttvev. Personer med tannkjøttsmil kan føle at tennene er mindre enn normalt, de er kanskje motvillige til å smile, eller til og med være selvbevisste om smilet. Imidlertid kan et «gummy smile» enkelt forbedres gjennom behandling. Første valget for å gi deg smilet du ønsker deg er behandling med BoNTox. Overleppen som er avslappet med Botox hever seg ikke like mye når du smiler. Resultatene varer i 3-4 måneder, og ved gjentatte behandlinger kan effekten vanligvis vare lenger mellom behandlinger.

Behandling med BoNTox

Behandlingen skjer ved at det settes injeksjoner med Botulinum toksin A som blokkerer nerveimpulser, for å slappe av visse muskler. Behandlingen er hurtig og tar ca. 10-20 minutter å gjennomføre, avhengig av hvor mange områder som behandles. Vanligvis tar det 3-7 dager før man merker effekt, men det kan gå 2-3 uker før du kan se full effekt av behandlingen. Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjon vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere og PRP.

Før din første behandling, skal du til en lovpålagt konsultasjon hos klinikkens lege. I løpet av denne konsultasjonen vil du få anbefalinger om hvilken behandling eller behandlings-kombinasjoner som kan gi best resultat akkurat for deg. De vanligste kombinasjonene er med fillere, hudprogram, PRP og trådløft

Hvor lenge holder resultatet?

Det varierer noe hvor lenge effekten av Botox varer, men i gjennomsnitt kan du regne med at resultatet vedvarer ca. 3-5 måneder ved første behandling. Om du ønsker en vedvarende effekt, bør behandlingen gjentas etter ca. 3 måneder. Ofte vil du kunne øke intervallet mellom hver behandling etter hvert, det vil si at effekten kan vare lengre.