(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

Umiddelbare resultater

Trådløft kan være løsningen for deg.

Hamster poser ?

Trådløft kan være løsningen for deg !

Oppstramming av ansiktshuden

Vil du ha et mer ungdommelig utseende ?

Trådløft

Med alderen taper vi både skjelett substans og fett i ansiktet. I tillegg mister huden elastisitet, både på grunn av genetiske faktorer, eksponering for sollys, eller andre faktorer. Vi har  fibrøse bånd i ansiktet som holder alt på plass og disse blir slappere med alderen. Allerede fra 30-års alder ser vi tegnene i ansiktet; tyngdekraften får overtaket. For å oppnå et strammere, mer ungdommelig estetisk utseende av ansikt, hals, bryst, knær, og andre steder på kroppen med løs hud, er  trådløft et alternativ til kirurgi. Istedenfor å fjerne løs hud kirurgisk, brukes  selvabsorberende tråder for å løfte huden, og for å forbedre hengende områder. Resultatet er en subtil naturlig løft uten å danne arr eller innvendig arrvev.

Hva er trådløft ?

Trådløftet gjøres ved at kirurgiske tråder blir enkelt lagt inn under huden ved hjelp av en tynn kanyle. Trådene har en innovativ utforming med mothaker som gjør at trådene griper godt i vevet og løfter bedre. Trådene er laget av samme materialet som de som benyttes til sting inne i kroppen –  et  biokompatibelt materiale som resorberes av vevet uten å etterlate seg avfalls-stoffer. Dette sikrer at du ikke får arr etter behandlingen. Det gir umiddelbare resultater og samtidig forhindrer eller utsetter behovet for et kirurgisk inngrep. Trådene blir liggende i huden i ca. 1 år før de løser seg opp i vevet. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet og trådenes mothaker ha stimulert ny produksjon av bindevevs proteinene kollagen og elastin, slik at huden blir fastere. En annen effekt er at blodgjennomstrømning øker ved nydannelse av små kapillærer og man får dermed også økt dannelse av naturlig hyaluronsyre. Prosedyren utføres under lokalbedøvelse, noe som betyr at det er en kort restitusjonstid. Metoden er trygg og skånsom og gir et naturlig resultat.

Hva kan behandles ?

Metoden gjør det mulig å løfte områder som har fått for mye vekt –  poser under øynene, løs hud ved kjeven, tunge øyenbryn, løs og rynket hud i nakken, mm.

1. Moderat slapphet i huden på kinnene, inkludert  kjeve poser.
2. Hamsterposer og definisjon av kjevelinje
3. Moderat slapphet i huden på nakken.
4. Dype furer mellom nese og munn
5. Munnviker
6. Nedsunkne øyenbryn
7. Panne
8. Rynker rundt øynene
9. Lepper

Hvem er en god kandidat for en trådløfting ?

Behandlingen kan benyttes av både menn og kvinner over 18 år som har begynnende aldersforandringer i ansiktet som vanligvis skjer i 40-60 års alderen. Trådløft er ikke like effektiv på aldersforandringer i ansikt, som et tradisjonelt ansiktsløft er. Har du mye slapp og hengende hud så vil andre behandlinger passe deg bedre.
Behandlingen egner seg spesielt –

1. For deg som vil unngå kirurgi
2. For deg som har løs hud som du ønsker å få bedre
3. For deg som ønsker naturlig behandling
4. For deg som ikke ønsker flere behandlingsrunder
5. For deg som ønsker en behandling som umiddelbart gir subtile forbedringer
6. For deg som ønsker lang varig resultat i 3-5 år.
7. For deg som vil unngå “NEDETID”
8. For deg som ikke tåler sedasjon eller narkose, men tåler lokalbedøvelse
9. For deg som ønsker strammere hud
10. For deg som ønsker friskere og glattere utseende

Trådløft bør ikke gjennomføres av pasienter som

 • er gravide eller ammer
 • har ulike hudbetennelser
 • har tendenser til arrdannelse
 • bruker antiinflammatoriske (betennelsedempende) legemidler og antikoagulantia (blodfortynnende midler)
 • har annen alvorlig sykdom
 • har uregulert diabetes
 • er stor røykere
 • har tendens til å danne keloide arr / kraftig arrdannelse
 • har autoimmune sykdommer
 • har en blødersykdom
 • har alvorlig hypertensjon
 • har annen alvorlig sykdom
 • har psykisk sykdom

Indikasjoner

 • Forebyggende behandling i alderen fra 35 år og oppover.

Tar sikte på å forebygge og å utsette at vev i kinnområdet og i munnvikregionen (mandibular) begynner å sige.

 • Allerede manifistert sagging av vev både i kinn området, mandibular-linje-området og hake-området.
 • Pasienter fra ca. 45 år og oppover som føler at vevet begynner å sige-hamsterposer-slappere nasiolabial-foldohengende munnviker.

Tar sikte på å løfte vevet tilbake til en posisjon det hadde for 5-10 år siden

 • Øyenbrynsløft: der hvor øyenbryn eller deler av øyenbryn begynner å henge/sige grunnet alder.

Øyenbrynsløft pga asymmetrier

 • Halsløft: Slapp hud under haken for å lage en bedre vinkel mellom kjevelinjen og under haken.

Halsløft for å stramme opp løs hud på halsen.

Før inngrepet

Den ansvarlige kosmetiske sykepleieren vil utarbeide en passende handlingsplan for deg i henhold til din hudtype og den nødvendige behandlingen.  De vanlige retningslinjene er imidlertid som følger:

 • Du må være frisk operasjonsdagen.
 • Unngå bruk av aspirin, naproxen, ibuprofen og andre medisiner som har en blodfortynnende virkning. For andre medisiner konferer med klinikken før operasjonen.
 • Du bør også avstå fra å drikke alkohol rett før behandlingen da det kan dehydrere huden .
 • Alt av smykker, piercing og neglelakk på behandlingsstedet må være fjernet senest dagen før operasjonen.
 • På selve avtale-dagen bør du unngå å bruke sminke og andre sterke skjønnhetsprodukter på behandlingsstedet.

Selve behandlingen

Sykepleier setter lokalbedøvelse der hvor kanylene skal føres inn. Selve kanalyen har en tråd med kroker som allerede er lagt inn i kanylen. Når kanylen trekkes ut blir tråden liggende igjen.

Trådene legges rett over SMAS-området som er rikt på bindevevsfibre. Dette  området ligger mellom muskelvevet/facia og dermis. Dette området har ingen nerver og er forbundet med veldig liten smerte under behandling.

Forsiktighetsregler etter behandlingen

 • Pass på å drikke rikelig det første døgnet
 • For at rehabilitering etter inngrepet skal være vellykket, må du i de første dagene avstå fra å utføre hygieniske prosedyrer på behandlingsstedet.
 • Deretter, i løpet av den første uken, bør du ikke ta for varm dusj.
 • Ikke bruke krem eller sminke over innstikks-stedene de første 3 dager.
 • Du bør sove på ryggen og holde behandlingsstedet høyt ved å bruke to puter, i minst 3 dager.
 • I den første tiden bør du unngå hard trening og besøk i badstue, i solarium og på strand.
 • Ikke løfte tungt de første 14 dagene.
 • Utsett tannlegebesøk i minst 2 uker – det samme gjelder bruk av tyggegummi (hvis behandlingsområdet er i ansiktsregionen)

Når kan man se det endelige resultatet ?

Effekten av behandlingen er umiddelbar og avhengig av posisjoneringen av trådene. I perioden etter behandlingen stimuleres kollagenproduksjonen som resultere i økt spenst og elastisitet i huden. Endelig resultat opplever du først 8-12 uker etter behandlingen.

Etterkontroll

Etterkontroll avtales med behandleren etter at behandlingen er gjennomført.

Vi bruker Nordyx tråder

Det finnes flere ulike tråder på markedet. Vårt valg fallt på CE godkjente Nordyx tråder markedsført av det norske firmaet Amedica AS. Trådene er laget av biokompatible materialer som resorberes av vevet uten å etterlate seg avfalls-stoffer. De er laget av PLACL, som er en kombinasjon av polycaprolacton (PCL) og poly-lactic-acid (PLLA). Dette gir en meget sterk og fleksibel tråd. Konkurrenter bruker ofte tråder laget av PDO som er mykere. Nordyx trådene varer 3-5 ganger lenger enn PDO tråder.

Nordyx trådene har unike og sterke mothaker  som gjør at trådene griper bedre i vevet, løfter bedre enn de fleste tråder på markedet og varer lenger.

Les mer på om Nordyx tråder

 

Hvor lenge holder resultatet ?

Effekten av trådløftet er  høyst individuelt og avhengig av feks. livsstil, hudkvalitet osv. Trådene absorberes etter 12-18 måneder, og gir et resultat som varer i 3-5 år.  Hvis det skulle være behov for å optimalisere resultatet kan behandlingen lett kombineres med både injeksjoner og fillere på et senere tidspunkt.

Bivirkninger

Behandlingene er uten langvarige bivirkninger, De første timene etter operasjonen kan du føle deg litt trett, av og til noe kvalm. Bivirkninger og komplikasjoner ellers er sjeldne og få. Man kan få forbigående ubehag, blåmerker og hevelser de første dagene.  Man kan også i noen tilfeller føle små stikk under huden, men dette går over i løpet av noen få uker. Som regel kan man gå rett på jobb etter en slik behandling.

Dersom man etter noen uker, blir rød og hoven i området der trådene ligger kan det være en infeksjon. Dette oppstår veldig sjelden. Ved slik mistanke om infeksjon bør klinikken kontaktes umiddelbart.

I og med at vi ikke fjerner hud, kan huden legge seg i små folder i området hvor man har trukket huden sammen. Dette kan vare i noen uker, men vanligvis er det mer eller mindre borte etter 14 dager. Ved eldre hud og mye løs hud, kan dette vare i opptil 4-8 uker – helt til huden har trukket seg sammen og tilpasset seg trådene og krokene.

Det er flere alternativer for å oppnå et strammere og mer ungdommelig estetisk utseende av ansikt, hals, bryst og knær.

Ved å ta en konsultasjon med vår  kosmetiske sykepleier, vil du få råd om den behandlingen som passer best for deg i forhold til målene du ønsker å oppnå.

 

Har du rynker som får deg til å se sur og sint ut – eller sliten og uopplagt ? Da kan injeksjonsbehandling med Botox være løsningen.

Les mer

Fillere brukes til å fylle ut fine linjer, rynker, til fyldigere lepper og strammere hud. Det er mange merker tilgjengelig: Juvederm, Neauvia, Boletero, Teosyal, Revolax.

Les mer

Mary/Monica hva bruker MedOSlo

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd.

Les mer

Konsentrerte stamceller fra din egen kropp, behandles og injekseres for behandling av arr og rynker.

Les mer

Det er ingen grunn til å gå rundt med overdreven svette og oppleve redusert livskvalitet. Snakk med vår nevrolog og finn den riktige behandling for deg.

Vi har en rekke behandling innen kategorien hudpleie. Ta kontakt for en konsultasjon.

Veien til god helse begynner her !

Besøksadresse

Majorstuhuset
Valkyriegaten 8
0366 Oslo
inngang fra Valkyriegaten

E-post

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Du kan gjerne sende oss en epost og vi ville forsøke å svare deg i løpet av 1 arbeidsdag.

Timer:  Bestilling, endring og sletting av time: 

Annet: Spesialisterklæringer og generell post: post@medoslo.no

Telefon

22 50 06 63
Mandag,Tirsdag og Torsdag
10.00-12:00

Bestilling / Avbestilling

Timer må avbestilles 1 full arbeidsdag før konsultasjonen skal finne sted, ellers sender vi en faktura.

Parkering

Parkering inne på gårdsplassen - innkjøring fra Sørkedalsveien ved Deli de Luca 
Nærmest parkerings garasje er QPARK Essendropsgate 7.

For din egen sikkerhet, vennligst ikke send sensitiv informasjon som personnummer via e-post.

13 + 9 =