(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

MEDBeauty

Trygge behandlinger for å oppnå naturlige resultater.

Logo-3-MedBeauty

For deg som vil gjenopprette ansiktets symmetri, reparere hud og bindevev, forbedre ditt utseende eller redusere synlige tegn på aldring.

Estetisk medisin (eller kosmetisk medisin) er betegnelsen på behandlinger der formålet er å oppnå en kosmetisk gevinst. MEDOslo tilbyr profesjonell hjelp til å fremheve og forsterke dine beste sider. Våre dyktige leger og sykepleiere hjelper deg med å finne de behandlinger som passer best for deg, enten du er interessert i å behandle rynker, volumbyggende behandlinger, mini-ansiktsløft eller det er andre ting du ønsker å forbedre.

Vi er Norges er en spesialklinikk som tilbyr kompetanse på estetisk behandling til pasienter med hodepine, smerter, ansiktsskader og nevrologiske lidelser. Vår ansvarlige lege har forsket på kombinasjonen av estetiske behandlinger til pasienter med nevrologiske lidelser. Vi samarbeider med Estmedklinikken for selve behandlingen. Hos MEDOslo & Estmedklinikken er du i trygge hender og vil få tilpasset din behandling til din spesifikke lidelse.