(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

MEDBeauty - en avdeling av MedOslo

Trygge behandlinger for å oppnå naturlige resultater.

ESTETISK MEDISIN

For deg som vil gjenopprette ansiktets symmetri, reparere hud og bindevev, forbedre ditt utseende eller redusere synlige tegn på aldring.

POPULÆRE ESTETISKE BEHANDLINGER

Estetisk medisin (eller kosmetisk medisin) er betegnelsen på behandlinger der formålet er å oppnå en kosmetisk gevinst. MEDOslo tilbyr profesjonell hjelp til å fremheve og forsterke dine beste sider. Våre dyktige leger og sykepleiere hjelper deg med å finne de behandlinger som passer best for deg, enten du er interessert i å behandle smilerynker, sinnarynker, volumbyggende behandlinger, mini-ansiktsløft eller det er andre ting du ønsker å forbedre.

Vi er Norges første spesialklinikk som tilbyr fullverdig estetisk behandling til pasienter med hodepine, smerter, ansiktsskader og nevrologiske lidelser. Vår ansvarlige lege har forsket på kombinasjonen av estetiske behandlinger til pasienter med nevrologiske lidelser. Hos MEDOslo er du i trygge hender og vil få tilpasset din behandling til din spesifikke lidelse. 

VI HJELPER DEG FINNE RIKTIG BEHANDLING

Vi har et bredt spekter av kosmetiske behandlinger – et komplett behandlingskonsept innen moderne laserbehandlinger, figurforming, hudterapi og injeksjoner. Med det nyeste innen estetisk medisinsk utstyr, erfarne legespesialister, høyt sertifiserte kosmetiske sykepleiere og dyktige hudterapeuter er du i de beste hender!

FOR MENN

Den moderne mannen er opptatt av utseendet sitt.

Hverdagens utfordringer som jobb og stress,  for mye sol, vær og vind – setter sine spor og gjør at man ofte får et eldre og mer slitent utseende. Hos MEDOslo har vi behandlinger som er spesielt godt tilrettelagt for menn som virkelig vil se resultater.

Typiske behandlinger som menn ofte bestiller er:

RYNKEBEHANDLING: Botox er ikke en behandling forbeholdt kvinner med et ønske om et rynkefritt ansikt med glatt hud. Botox kan like gjerne brukes av menn. Formålet med behandlingen er å begrense aldringstegnene i ansiktet uten å fjerne dine naturlige maskuline trekk.

REDUKSJON AV AKNEARR: Etter en konsultasjon, setter vi opp en behandlingsplan. Som regel kombineres flere behandlingsalternativer, som Dermapen, skinbooster og medisinsk peeling.

BEHANDLINGER FOR Å FREMME HÅRVEKST: Injisering av PRP (Blodplateberiket plasma) bremser begynnende hårtap ved å stimulere hårsekkene i hodebunnen til en tettere hårvekst. 

HVORFOR VELGE OSS

Hva er viktig for deg når du skal velge klinikk og behandler ? Under er noen av de momentene vi synes du bør vurdere når du gjør ditt valg.