(0047) 22-50-06-63 time@medoslo.no

Om MEDOslo

MEDOslo er et et ledende nevrologisk kompetansesenter og en privat behandlingsklinikk for deg som har hodepine, rygg- og nakkesmerter, idrettsskader eller nevrologisk sykdom som hindrer deg fra å fungere på ditt beste.

MEDOslo utvikler effektive behandlinger og behandlingsforløp. Internasjonal forskning og konsensus blir fortløpende inkludert i behandlingen. Behandlingene tilpasses hver pasient. Over 90% av våre migrenepasienter får redusert sin hodepine så den ikke hindrer deres livsutfoldelse.

MEDOslo tilbyr estetiske behandlinger – og disse kan tilpasses pasienter med hodepine, rygg- og nakkesmerter eller de med nevrologisk sykdom. Vi  vektlegger å gi deg et naturlig og opplagt utseende.

Våre behandlerne innehar stor faglig kompetanse innen klinisk kurativ behandling av pasienter.  Alle behandlere og samarbeidende klinikker får opplæring i vårt behandlingskonsept.

 

dreamstime_xxl_28912993
negative-space-48603-pexels

Om

Starten

MEDOslo ble startet i 2007 som en kompetanseklinikk for utredning, behandling og rehabilitering av pasienter med muskel-skjelettlidelser, idrettsskader, hodepine og andre nevrologiske sykdommer med behov for rehabilitering.

Grunderne hadde medisinsk erfaring fra ulike fagfelt og sammen bygget de opp behandlingsstrategier  for ulike tilstander og lideleser som nakkesleng, migrene, smertetilstander i rygg, skulder og nakke, nevrologiske lidelser, stresslidelser, kronisk tretthetssyndrom. Gjennom deltagelse i internasjonale fora, kompetanseutveksling, studiereiser og forskning – er diagnostisering og behandlingsløpene blitt videreutviklet. 

Det som differensierer MEDOslo fra andre klinikker, er at vi som et team med ulike medisinske fagområder setter opp et behandlingsløp som er tilpasset den enkelte pasient.

Vår Visjon

Vi ønsker å skape gode opplevelser hos våre kunder og tilby bransjens beste behandling. Vår visjon er derfor gjennom forebygging, utredning, behandling og oppfølging at vi i  MEDOslo  bidrar til bedre helse og livskvalitet for våre kunder.

Våre verdier

R

Vi tar ansvar og engasjerer oss i jobben vår

R

Vi møter kollegaer og kunder med respekt

R

Vi anbefaler ansvarlige og hensiktsmessige løsninger og utfører kvalitets behandlinger

R

Våre kunder skal føle seg sett og hørt

cottonbro-7578800-pexels

Vår

Behandlingsansvarlig

Monica Drottning-Ronne

Monica Drottning-Rønne

Nevrolog

Dr. Drottning-Rønne er medisinsk faglig ansvarlig ved MEDOslo. Hun har de siste 30 år forsket på nakkesmerter og hodepine.

Forespørsler om kurs og foredrag kan sendes på post@medoslo.no

Veien til god helse begynner her !

Besøksadresse

Majorstuhuset
Valkyriegaten 8
0366 Oslo
inngang fra Valkyriegaten

E-post

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Du kan gjerne sende oss en epost og vi ville forsøke å svare deg i løpet av 1 arbeidsdag.

Timer:  Bestilling, endring og sletting av time: 

Annet: Spesialisterklæringer og generell post: post@medoslo.no

Telefon

22 50 06 63
Mandag,Tirsdag og Torsdag
10.00-12:00

Bestilling / Avbestilling

Timer må avbestilles 1 full arbeidsdag før konsultasjonen skal finne sted, ellers sender vi en faktura.

Parkering

Parkering inne på gårdsplassen – innkjøring fra Sørkedalsveien ved Deli de Luca 
Nærmest parkerings garasje er QPARK Essendropsgate 7.

For din egen sikkerhet, vennligst ikke send sensitiv informasjon som personnummer via e-post.

2 + 2 =